Naturalment

foto qui sóc

Qui sóc

Soc naturòpata i terapeute-esteticista ecològica.Sempre m’han interessat la salut i vida natural. Malgrat les agressions a que és sotmés, el nostre cos té una gran capacitat d’autocuració. Som el que mengem, el que respirem i el que sentim.

Vaig estudiar naturopatia al Heilpraktiker Institut de Barcelona i nutrició energética amb na Montse Bradford. He treballat desde llavors en l’àmbit de la salut natural, en diferents centres d’alimentació i vida ecològica, portant la consulta de naturopatia, Flors de Bach i reflexoteràpia, alhora que he seguit formant-me en diferents disciplines naturistes en escoles de reconegut prestigi, com ISMET.

Amb posterioritat i sense oblidar que vinc del món de la salut natural m’he dedicat al benestar i l’estètica ecològics, ententent que no hi ha bellessa sense salut.

Vegetariana desde 1985 i vegana fa tres anys, actualment estic estudiant un Master en cuina vegetariana 70% crua amb Ana Moreno, ja que aquest és el tipus d'alimentació que senta be al meu cos i la meva ment. No obstant cal tenir en compte que cada persona té una evolució diferent, i per això aquests estudis, per ajudar a trobar el punt d'equilibri en la recerca d'una nutrició óptima a cada persona, atenent al seu moment vital, la seva constitució, les necesitats del seu organisme i els seus gustos personals.

Agraeixo als profesionals a qui he tingut la sort de conéixer els seus ensenyaments, i als clients que m’han atorgat la seva confiança tot el que junts hem aprés. Això constitueix el meu bagatge humà i profesional, coneixements que poso a la vostra disposició.