Naturalment

Qué ofereixo

/ Naturopatia

Consulta de naturopatia.

foto naturopatia

Consulta de naturopatia.

La naturopatia és un sistema terapeutic classic basat en la capacitat autocurativa de la persona i estudia l’aplicació d’agents naturals, com ara plantes medicinals, aliments, aigua, sol, aire, terra….amb objecte de mantenir y/o recuperar la salut i el benestar sense traumes. El profesional naturòpata incorpora als tractaments un conjunt de teràpies: alimentació natural, fitoteràpia, dejuni, ventoses, cures naturistes, sals de Schüssler, flors de Bach…totes elles respectuoses amb la persona i el medi ambient i en sintonía amb la tradició i la cultura popular.

Davant l’enfermetat no serveix de gaire apuntalar el cos amb una medicació simptomàtica. Millor desxifrar el missatge que ens transmet l’enfermetat com a crisi i mostrar  al pacient unes eines bàsiques per recuperar la salut perduda, tot interpretant un paper actiu i responsable en la propia curació.

Reflexoteràpia

foto naturopatia

Reflexoteràpia

Técnica de diagnosi i de tractament alhora de la medicina tradicional xinesa amb fundaments cientifics, que no sols tracta l’enfermetat sino que ajuda a preservar la salut.

Sense efectes col•laterals, eficaç i agradable.
Com a preparació al tractament es realitza al pacient un pediluvi tébi-calent amb sal marina i plantes medicinals adequades a les seves necessitats.

Flors de Bach

foto naturopatia

Flors de Bach

Terapia de les emocions, que ens ofereix la medicina naturista per restaurar el nostre equilibri emocional amb les esències florals del doctor Bach.

Molt efectiu i recomanable també en nens i animals. Sense contraindicacions de cap mena.