Naturalment

Qué ofereixo

Productes RINGANA

foto benestar

Productes RINGANA

La meva experiència amb RINGANA

Treballo exclusivament amb productes i cosmètica ecològica. A Biocultura Barcelona vaig conèixer RINGANA, una empresa austriaca familiar que és al mercat des de 1996 i que va un pas més enllà: és pionera i única en fer cosmètica ecològica fresca i complements nutricionals 100% actius. Va ser "amor a primera vista"; em vaig fer sòcia i vaig fer les meves primeres comandes, primer a nivell personal i desseguida, captivada per les seves fresques i eficaçes fòrmules, les vaig aplicar als meus clients, sempre oberts a millorar la seva salut i la seva qualitat de vida i al respecte als animals i el planeta. La gran acollida que han dispensat a aquests productes em confirma que unir-me a RINGANA ha estat un gran encert.

Continuament parlo de la meva experiència  a qualsevol interessat a millorar el seu benestar. Per suposat ells també volen probar RINGANA. I perqué no? Comparteixo la meva satisfacció i guanyo diners. Treballar com sòcia de RINGANA em permet fer quelcom que m'encanta, em fa sentir be i em permet treballar al meu ritme, marcant jo mateixa els horaris i gaudint de temps lliure.

Sigues el teu pròpi cap, et sentiras lliure!

En els darrers anys ha augmentat astronòmicament el" home office", ja que els treballs de tota la vida son cada vegada menys segurs; milions de persones treballen desde casa seva i es beneficien de la gran acceptació de que gaudeix la venda on line.

Amb RINGANA pots plantejar-te un treball addicional a temps parcial o be fer d'això la teva única i il·limitada font d'ingressos.

La teva tasca és senzilla: assesorar a clients i interessats. Degut a la seva qualitat de frescor aquests productes no poden adquirir-se en comerços, si no que es fabriquen i s'envien directament al client. Tot el procés, desde que es recull cada materia prima al seu país d'origen i en el seu moment óptim de maduració fins que arriba a casa del client en tan sols....6 setmanes!!!

Els teus clients poden comprar on line o be mitjançant tu; RINGANA s'encarrega del enviament i de la facturació, directes al client. Una vegada al mes tu rebs la comissió de totes les vendes realitzades als teus clients. Sense inversió, sense enmagatzematge, sense riscos. I el que és millor, el 70% dels clients de RINGANA es converteixen en clients fidels.

A la vegada aniras creant el teu propi equip: contactes que, com tu, desitgen treballar on, com, quan i amb qui vulguin. Tu seras el seu mentor/a, els ensenyaras i motivaras; RINGANA t'ofereix també atractives comissions per aquesta feina que realitzes com formador/a del teu equip, i això et proporcionarà interessants ingressos passius.

Uneix-te al meu equip!

Al meu portal RINGANA trobaras informació sobre l'empresa, productes, botiga on line i com fer-se soci:

Portal Ringana - Josefina Carulla

Molta gent es pasa la vida esperant una oportunitat. Tu pots anar molt més enllà: venir a trobar-la!

Si sents que aquesta proposta ressona al teu cor, contacta amb mi:

Josefina

629 930 863

josefina@viunaturalment.cat

 

 

Facials i corporals ecològics

foto benestar

Facials i corporals ecològics

Pensats per a gent que es vol cuidar amb cosmètica ecològica i de manera holística.

Facials: Rituals amb linies de cosmètica ecològica serioses i reconegudes..

Corporals: drenant-purificant, cames cansades. Amb extractes de plantes, argil·les medicinals i olis esencials i vegetals d’alta qualitat.

Drenatge limfàtic manual. Aromateràpia.

Massatge Kobido

foto benestar

Massatge Kobido

Ancestral técnica japonesa que aporta joventut i lluminositat al rostre per mitjà d’un conjunt de massatges facials. Aquest lifting natural tonifica la pell i tensa els muscles del rostre i coll, equilibrant l’energia vital i millorant la salut en general. Drena i elimina toxines i procura un estat de gran relaxació.

El massatge Kobido és molt recomanat abans d’una jornada especial. Un o dos dies abans del seu gran dia moltes núvies s’ofereixen un Kobido, que les ajudarà a lluïr una pell lluminosa, descansada i d’un tó fresc i cuidat.

Drenatge limfàtic manual

foto benestar

Drenatge limfàtic manual

El drenatge limfàtic és una técnica manual dedicada a afavorir la circulació de la limfa, millorant aixi quadres edematosos, inflamacions i estancament  de liquids orgànics. El sistema limfàtic i el sistema inmunològic col·laboren, per tan el drenatge limfàtic millora de manera general l'estat de salut.

Aquesta tècnica va néixer fa més de cent anys gràcies al matrimoni danès Vodder, naturòpata i fisioterapèuta respectivament, que van comprobar com els seus pacients milloràven el seu estat de salut amb precises i correctes manipulacions dels ganglis limfàtics.

El sistema limfàtic transcorre de manera paral·lela al sistema circulatori transportant limfa, que conté substàncies de rebuig cap a la sang, per que l'organisme pugui desfer-se'n d'aquestes substàncies. Els edemes o retencions es produeixen quan el sistema limfàtic no es capaç de depurar aquestes zones.

EL terapeuta realitza sobre la pell un massatge de moviments lents, ritmics i molt suaus, estimulant el correcte drenatge dels conductes limfàtics i netejant les zones congestionades.

El drenatge limfàtic manual és molt empleatt en medicina alternativa, però cada vegada més també als hospitals, en el tractament de linfedemes, edemes traumàtics o complicacions limfàtiques postquirúrgiques, aixi com al camp de l'estètica.