Naturalment

foto qui sóc

Qui sóc

Soc mare de dos nois i àvia d'una preciosa nena de 2 anys. Vegetariana desde que va nèixer el meu primer fill i vegana desde fa 6 anys, ja que aquest és el tipus d'alimentació que millor senta al meu cos i a la meva ment.

Soc naturòpata i terapeute-esteticista ecològica. Sempre m’han interessat la salut i vida natural. Malgrat les agressions a que és sotmés, el nostre cos té una gran capacitat d’autocuració. Som el que mengem, el que respirem i el que sentim.

Vaig estudiar naturopatia al Heilpraktiker Institut de Barcelona, nutrició energética amb na Montse Bradford i un Master en cuina vegetariana amb Ana Moreno. He treballat en l’àmbit de la salut natural, en diferents centres d’alimentació i vida ecològica, portant la consulta de naturopatia, Flors de Bach i reflexoteràpia, alhora que he seguit formant-me en diferents disciplines naturistes en escoles de reconegut prestigi, com ISMET.

Amb posterioritat i sense oblidar que vinc del món de la salut natural m’he dedicat al benestar i l’estètica ecològics, ententent que no hi ha bellessa sense salut.

Agraeixo als profesionals a qui he tingut la sort de conéixer els seus ensenyaments, i als clients que m’han atorgat la seva confiança tot el que junts hem aprés. Això constitueix el meu bagatge humà i profesional, que poso a la vostra disposició.